Την πρωταπριλιά κυκλοφορεί ο… Εξομοιωτής Κατσικιού!

Η πιο… “αλλού” πρόταση στο gaming γίνεται πραγματικότητα την πλέον ταιριαστή ημερομηνία: αυτή την πρωταπριλιά θα μπορέσεις, επιτέλους, να γίνεις κατσίκι. Ναι. Κατσίκι.
goat_simulator_002.jpg

Μιλάμε, φυσικά, για το εντελώς… τρελό Goat Simulator, έναν “εξομοιωτή κατσικιού”, που ξεκίνησε από viral video ενός αντίστοιχου-του-Grand-Theft-Auto-αλλά-με-κατσίκι-αντί-για-άνθρωπο-πρωταγωνιστή και κατέληξε, μετά από τεράστια ιντερνετική επιτυχία, να αναπτύσσεται ως κανονικότατο παιχνίδι.

goat_simulator_001.jpg

Οι δημιουργοί του δημοσίευσαν μια εξίσου χαβαλετζίδικη με τον τίτλο λίστα ερωταπαντήσεων, μέσω της οποίας εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, ξεκαθάρισαν και πως δεν θα έχει multiplayer (είναι πολλά τα physics και δεν θα ήταν εφικτό – λένε), μα ούτε και έκδοση για Linux ή Mac (εκτός αν κλαφτεί πολύς-πολύς κόσμος για να τη δικαιολογήσει).

Κατά τα άλλα, από ό,τι φαίνεται, ο τίτλος θα αποτελέσει το αντίστοιχο του περυσινού Surgeon Simulator για το τρέχον έτος. Μπέεεεεε-λίσιμο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.