Τίτλοι των PlayStation 1 και 2 στο 4. Σε HD.

Όχι, δεν μαθαίνουμε μαθηματικά – σιγά μην ξεχνούσαμε το… 3! Ο τίτλος μας θα έπρεπε να είναι κατανοητός: η Sony σκοπεύει να φέρει τίτλους των πρώτων δυο PlayStation στο τέταρτο της οικογένειας. Σε HD. Ωου, γιές.PlayStation_One.jpg.jpg

Μιλάμε για φήμες, φυσικά, που όμως εκτιμούμε και εμείς πως είναι κατά 99,9% αληθινές – αφού όπου υπάρχει ευκαιρία για… άρμεγμα, είναι κρίμα να την αφήσει κανείς. Και τι καλύτερο “άρμεγμα” από την “εκσυγχρόνιση” παλαιότερων τίτλων που… ήδη υπάρχουν και δεν κοστίζει και πολλά η “αναβάθμιση” και “διάθεση” τους; Είναι πολλά τα λεφτά, Φραγκίσκε!

Η Sony, λοιπόν, λέγεται πως ετοιμάζει την αποκάλυψη-μπαμ (σιγά, σκίσαμε το καλσόν) της διάθεσης τίτλων των πρώτων δυο πλεηστέϋσο στο τέταρτο, που όμως θα παρουσιάζονται σε Full HD 1080p αναλύσεις. Ξέρετε, “όπως στο πλεηστέϋσο 3”, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

PCSX2-God-Of-War.jpg

Η φήμη ξεκίνησε από τον κατά-τις-άλλες-φήμες “έγκυρο”… φημολόγο, Ahsan Rasheed, που την ανέφερε ανάμεσα σε άλλα μάλλον-ακόμη-λιγότερο ενδιαφέροντα και… αναμενόμενα: αναβαθμίσεις στην υποστήριξη Blu-Ray και του Media Player του PlayStation 4, Virtual Reality demos για το μελλοντικό Morpheus, “εκκίνηση” του PlayStation Now και την ύπαρξη περισσότερων “αποκλειστικών” για το PlayStation 4.

Νιώσατε την έκπληξη να διατρέχει τη ραχοκοκκαλιά σας; Νόουπ; Τι κρίμας…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.