Στις 27 Μαΐου το Watch Dogs

Ανακοινώθηκε, επιτέλους, η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Watch Dogs της Ubisoft, μετά από την μάλλον αναπόφευκτη αρχική αναβολή του.
Watch_Dogs_003.jpg

Ο τίτλος της Ubisoft όπου ο παίκτης όχι μόνο θα έχει ελευθερία αντίστοιχη αυτής των Grand Theft Auto, αλλά επιπλέον θα μπορεί και να… χακάρει το σύμπαν, το Watch Dogs, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 27 Μαΐου.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί, πάνω που περιμέναμε να κυκλοφορήσει, με την Γιούμπι να δικαιολογεί την κίνηση της ως απαραίτητη για την περαιτέρω βελτίωση του τίτλου. Όπως είχε πει σε επίσημη ανακοίνωση της, καθώς τα κομμάτια του παζλ του τίτλου έπεφταν στη θέση τους, συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα επιμέρους τμήματα του, ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο και τις πλατφόρμες επόμενη γενιάς. Και έτσι, τον ανέβαλλε.

Από πλευράς της, το έκανε, είχε πει, “για να μας παράσχει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία”, παράλληλα αισιοδοξώντας πως “θα κερδίσει την επόμενη γενιά” – όπου “επόμενη γενιά” προφανώς η next-gen κονσόλες, όπως λέμε Xbox One και PlayStation 4.

Θυμίζουμε πως ο τίτλος θεωρείται το πρώτο πραγματικά εντυπωσιακό next-gen παιχνίδι – αλλά και το πρώτο που είχαμε δει να παρουσιάζει τόσο εντυπωσιακά γραφικά όσο αυτά που, τότε, θα περιμέναμε από τα Xbox One και PlayStation 4, πριν καν αυτά ανακοινωθούν. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που Sony και Microsoft θα ήθελαν να διαθέσουν πακέτα των κονσολών τους με το παιχνίδι, κατά την αρχική κυκλοφορία τους. Δυστυχώς για αυτές, η αναβολή της Ubisoft τους άλλαξε τα σχέδια. Ευτυχώς για εμάς, αυτό σημαίνει πως ο τίτλος θα είναι ακόμη καλύτερος, που, όσο να ναι, λίγοι μήνες παραπάνω ανάπτυξης… ποτέ δεν έβλαψαν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.