Στη Λουιζιάνα το Mafia 3

Όχι, δεν είναι εγγυημένο. Αλλά, άλλωστε, τι είναι εγγυημένο στον μάταιο τούτο κόσμο;mafia_3_003.jpg

Φήμες, λοιπόν, θέλουν τον τρίτο τίτλο στην σειρά των Mafia να εξελίσσεται στην Λουιζιάνα, αν, τουλάχιστον, κρίνουμε από κάποιους από τους χαρακτήρες του. Και αυτό διότι οι φήμες ξεκίνησαν από μια εταιρεία casting, την οποία οι δημιουργός του παιχνιδιού, Take Two, προσέγγισε για να της βρει ηθοποιούς που να ταιριάζουν στο συγκεκριμένο προφίλ. Αυτά κατοίκων της Λουιζιάνα.

Βέβαια, ούτε ο τίτλος αναφέρθηκε κάπου με το όνομα του, ούτε πως οι ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους σε κάτι σαν αυτόν. Οι περιγραφές τους, όμως, “ζωγραφίζουν” χαρακτήρες που μοιάζουν βγαλμένοι από γκαγκστερική ταινία: “Ο Μίκης που μιλάει πολύ”, “Ο Μπάμπης ο Σουγιάς” και… τέτοια. Οπότε, αν δεν μιλάμε για μια ψηφιακή θριαμβευτική επιστροφή του… Α.Μ.Α.Ν., μάλλον όντως πρόκειται για το τρίτο Mafia.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.