Πόσες φορές τα κακάρωσες στο Dark Souls; Μάθε!

Αν έπαιξες το Dark Souls, το σίγουρο είναι πως πέθανες περισσότερες φορές από όσες μπορούσες να μετρήσεις. Τώρα, ένα νέο site αναλαμβάνει να το κάνει για εσένα. Ναι, βρε, να μετρήσει πόσες φορές τα κακάρωσες!dark_souls_006.jpg

Προφανώς δεν το κάνει ως δια μαγείας, ούτε βλέπεις τον αριθμό να σε περιμένει με το που το επισκέπτεσαι. Η διαδικασία είναι λίγο πιο πολύπλοκη, αλλά και πάλι απλή: αρκεί να το επισκεφτείς και να του ανεβάσεις ένα αρχείο save από τον τίτλο – ναι, λειτουργεί μόνο για PC – και αυτό, αφού αναλύσει το αρχείο, θα σου πει πόσες φορές πέθανες κατά τη διάρκεια του.

Ody's thoughts

Προφανώς ο συγκεκριμένος αριθμός υπάρχει μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν τον αναφέρει στον παίκτη. Ίσως για να μην του ρίξει περισσότερο την ψυχολογία!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.