Κακήν- κακώς μας έδειξαν πριν της ώρας του το Watch Dogs

Oι δημιουργοί του Watch Dogs δεν ήθελαν να μας δείξουν τον τίτλο στην E3 του 2012, όταν τον πρωτοείδαμε, μα… τους ανάγκασε η “μαμά” Ubisoft.Watch Dogs New Trailer 007

Αυτό είπε, μέσες- άκρες, ο Jonathan Morin σε συνέντευξή του στο Edge, εξηγώντας πως η ίδια η ομάδα που δημιούργησε τον τίτλο δεν ένιωθε έτοιμη να τον αποκαλύψει στο κοινό, αλλά ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, τους πίεσε να το κάνουν. Όπως αναγνωρίζει τώρα, ίσως αυτή να ήταν η σωστή απόφαση.

Όσο για το “γιατί δεν ένιωθαν έτοιμοι”; Διότι τότε δεν γνώριζαν τίποτα για το “τι θα είναι” το PlayStation 4 και το Xbox One. Και έτσι, ότι έδειξαν, ήταν αυτό που έτρεχε στο PC, με βάση το όραμα τους αλλά και τις εκτιμήσεις τους για το “που πήγαινε το μέλλον του gaming” γενικότερα.

Το “αν είχαν δίκιο” μάλλον θα είναι καλύτερα να μην το κρίνουμε από τώρα, με βάση τα trailers και τα βίντεο που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον τίτλο, αλλά να περιμένουμε να τον πιάσουμε στα χέρια μας στην τελική του μορφή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.