Η Sony… καμαρώνει το PlayStation 4

Δεν έχει περάσει ούτε μισός χρόνος από την κυκλοφορία του, και το νέο PlayStation 4 κυριαρχεί στην αγορά. Η Sony, καταχαρούμενη, μοιράζεται στατιστικές μαζί μας.
ps4_001.jpg

Ο τελευταίος απόγονος της δυναστείας PlayStation, το PlayStation 4, έχει πουλήσει μέχρι τώρα περισσότερα από 6 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως. Αυτό είναι το ένα από τα εντυπωσιακά νούμερα που μοιράστηκε η Sony γιορτάζοντας την μέχρι τώρα επιτυχία του.

Το 90% των PlayStation 4 που έχουν πουληθεί στην αγορά της Αμερικής είναι online.

Οι κάτοχοι της κονσόλας έχουν μοιραστεί περισσότερα από 100 εκατομμύρια “shares” χρησιμοποιώντας το ομώνυμο πλήκτρο στο joypad της.

Επιπλέον έχουν “εκπέμψει” περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια live broadcasts.

Το 20% των καθημερινών broadcasts στο Twitch προέρχεται από κατόχους του PlayStation 4.

Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Έτσι, και στην περίπτωση των broadcasts και live streams, δεν υπάρχουν μόνο αναρτήσεις, αλλά και… θεάσεις: μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 56 εκατομμύρια spectate sessions μέσω των Twitch και Ustream.

Ody's thoughts

Και τώρα, σειρά του Xbox One! Έλα, Microsoft! Εντυπωσίασε μας και εσύ με τις στατιστικές σου! Μπορείς! Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.