Ετοιμάσου για το κινηματογραφικό The Last of Us

H τεράστια επιτυχία του PlayStation 3 τώρα και επίσημα στον κινηματογράφο!
The_Last_of_Us.jpg.jpg

Μετά από όργιο σχετικών φημών, τώρα ήρθε η επιβεβαίωση από το Deadline πως, ναι, όντως η Sony ετοιμάζει μια κινηματογραφική μεταφορά της απίστευτης επιτυχίας της Naughty Dog στο PlayStation 3, The Last of Us.

Ο τίτλος, που έχει λουστεί με πλήθος βραβείων, αισιοδοξεί πως θα κυριαρχήσει και στην μεγάλη οθόνη, όπου θα τον δούμε από τις Sony και Screen Gems. Και δεν μιλάμε για μια τυπική κινηματογραφική μεταφορά από… άσχετους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση εμπλέκονται με την παραγωγή οι ίδιοι οι συντελεστές του παιχνιδιού.

The_Last_of_Us_003.jpg

Έτσι, σε αυτό συναντάμε τα ονοματάκια των… αφεντάδων της Naughty Dog, Evan Wells και Christophe Balestra, παρεούλα με τον καταξιωμένο Sam Raimi, ενώ με κάποιο τρόπο θα “βάλουν το χεράκι τους” και οι directors του παιχνιδιού, Neil Druckmann και Bruce Staley.

the_last_of_us_left_behind

Όσο για τον ίδιο το σενάριο του, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, ώστε να καταλάβουμε που θα διαφοροποιείται από το παιχνίδι. Αναφέρεται μόνο μία σύνοψη της ίδιας της ιστορίας του παιχνιδιού, που περιγράφει την περιπέτεια των δύο πρωταγωνιστών, του Joel και της Ellie, μέσα από μια μετά- αποκαλυπτική Αμερική όπου κυριαρχεί η φύση κατόπιν του ξεσπάσματος ενός θανατηφόρου ιού-μύκητα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε άμυαλα μεταλλαγμένα τέρατα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.