ΔΕΝ έχει δεύτερη GPU το Xbox One, ΛΈΜΕ! Αμάν πια!

Για ακόμη μία φορά, μια επίσημη διάψευση. Πότε θα το χωνέψετε επιτέλους;xbox 360 002

Με την ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας των νέων DirectX 12, τα fanboys του Xbox One ξεκίνησαν και πάλι να διαδίδουν φήμες σχετικά με το ότι η νέα κονσόλα της Microsoft έχει και δεύτερο, κρυφό σύστημα γραφικών. Σου λέει, “δεν γίνεται να βγάζει χειρότερα γραφικά η δική μας κονσόλα από το PlayStation 4, κάποιον κρυμμένο άσσο στο μανίκι της θα έχει η Microsoft. Έλα που δεν έχει, και δεν θέλουν να το χωνέψουν!

Ο product planning director της Microsoft, Albert Penello, ξεκαθάρισε και πάλι το τοπίο, σκοτώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη:

Quote:

Νόμιζα πως ήδη είχα πει κάτι σχετικά με αυτό Δεν υπάρχει δεύτερή GPU, δεν υπάρχει κρυφή (Σημ.: “stacked”) GPU. Δεν περίμενα πως θα συνεχίσει να επιβιώνει (Σημ.: η φήμη), αφού το είχα ήδη σχολιάσει. Για κάποιο λόγο η ανακοίνωση των DX12 την έκανε να επανεμφανιστεί.

Ορίστε, λοιπόν: Το Xbox One δεν έχει κάποιο μυστικό όπλο με το οποίο θα αποκτήσει ξαφνικά καλύτερα γραφικά από το PlayStation 4. The end. Got it; Now, stop it!

Ody's thoughts

Εντάξει, υπάρχει πάντα και η επίσημη στάση της Microsoft του… Μαγικού Cloud, που θα χαρίσει την υπέροχη στην δική της πρόταση με… “δανεική” δύναμη από άλλους υπολογιστές. Ω, η μαγεία του Cloud… Και που να δεις του… Duncan McCloud!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.