Ένα σύμπαν και στα παιχνίδια της Marvel

Δεν θα μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες για να μην σας κουράζουμε. Το “νόημα” είναι το εξής: από εδώ και έπειτα, όλα τα παιχνίδια της Marvel θα εξελίσσονται στο ίδιο σύμπαν.marvel_vs_dc_comics_003.jpg

Ναι, δηλαδή, Marvel – και κατ’ επέκταση, Disney – αποφάσισαν να κάνουν με τα παιχνίδια που βασίζονται στους υπερήρωες της πρώτης ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα και με τις αντίστοιχες ταινίες: να τα τοποθετήσουν στο ίδιο σύμπαν, ώστε το ένα να μπλέκεται περισσότερο με το άλλο.

Θεωρητικά, αυτό θα προσδώσει περισσότεροι αληθοφάνεια στους τίτλους και θα δημιουργήσει ένα συνεχές σύμπαν στο οποίο θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παίζει ο κάθε gamer. Πρακτικά, και αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα ιστορία της Marvel με τα comics, αυτό θα σημαίνει πως δεν θα μπορείς να παίξεις έναν τίτλο και να καταλάβεις τι σου γίνεται αν δεν έχεις παίξει – και πιθανότατα… χρυσοπληρώσει – άλλους δύο, τρεις, ίσως και περισσότερους, πριν από αυτόν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.