Ένα εκατομμύριο πωλήσεις για το Lollipop Chainsaw

Σε μια εντελώς εκτός τόπου και χρόνου είδηση, το πολύ καλό Lollipop Chainsaw ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε πωλήσεις.
Lollipop_Chainsaw_003.jpg

Ναι, καλά διαβάσατε, αναφερόμαστε στον τίτλο που είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου δύο χρόνια. Ναι, σε αυτόν με εκείνη την ξανθιά, προκλητικά… γδυμένη μαζορέτα, που έτρεχε πέρα δώθε κραδαίνοντας ένα αλυσοπρίονο, έχοντας το κεφάλι του γκόμενου της δεμένο λίγο πάνω τα οπίσθια της.

Lollipop_Chainsaw_008.jpg

Ε, αν δεν το είχατε παίξει, χάσατε!

Από ότι φαίνεται, λοιπόν, μπορεί να χρειάστηκαν δύο χρόνια, αλλά το εξαιρετικά αστείο αυτό παιχνίδι του Suda 51 κατάφερε να βρει το κοινό που του άξιζε, αλλά και να δικαιολογήσει το ρίσκο των δημιουργών του, τελικά “βγάζοντας το κόστος του” – και… κάτι παραπάνω.

Ody's thoughts

Σπάνια γελάω με παιχνίδια. Με το Lollipop Chainsaw, ναι, γέλασα. Είναι ένας από τους λίγους τίτλους που ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ανώριμοι – προσέξτε το, έχει τεράααστια σημασία – και όταν τελικά του δίνεις λίγο περισσότερο χρόνο συνειδητοποιείς πως ειρωνεύεται ακριβώς αυτή την ανωριμότητα του. Π.χ. ο “μέντορας” της πρωταγωνίστριας στην πραγματικότητα είναι ένας… άχρηστος πορνόγερος που θέλει μόνο να “παίρνει μάτι” τα… εμ… “κάλλη” της. Ο “μεγάλος κακός” είναι ουσιαστικά ένας… γκοθάς “που δεν τον έπαιζαν τα άλλα παιδάκια” και βγάζει τα απωθημένα του. Και στη μέση, ορδές zombies, βορρά στην ψυχωτικά χαρούμενη πρωταγωνίστρια και το βρουμ-βρουμ παιχνιδάκι της με την πριονοκορδέλα. Ω, πόσο γέλασα..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.