Το Ground Zeroes την έχει μικρή

(ενν. τη διάρκεια…)
Δε θα βγάλετε άκρη από τα reviews του Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Οι βαθμολογίες είναι, σε γενικές γραμμές, ευνοϊκές, αλλά υπάρχουν χτυπητές διαφορές ανά περίπτωση. Έτσι, π.χ. το Eurogamer εκθειάζει το game με 9/10, ενώ το Polygon το θάβει ανηλεώς με 5,5/10. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό από τεχνικής άποψης, με πολύ ωραία γραφικά, στήσιμο και ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά η αδυσώπητη αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα demo που είχαν τη φαεινή ιδέα να το κοστολογήσουν 30 ευρώ, μεταθέτοντας την κυκλοφορία του full παιχνιδιού σε απροσδιόριστο χρόνο.

Και επιστρέφοντας στο ολίγον σεξιστικό λογοπαίγνιο του τίτλου, ναι, δυστυχώς, το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Ground Zeroes είναι η μικρή του διάρκεια. Πόσο μικρή; το παρακάτω βίντεο μας δείχνει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 10 λεπτάκια! Οποία απογοήτευσις…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.