Τα ports από το PC στο κινητό συνεχίζονται

Το Mount & Blade είναι ένα τελευταίο θαυμάσιο δείγμα
Mount_and_Blade
Ενώ τα μοντέρνα smartphones και tablets διαθέτουν πολύ ισχυρό, κατ’ αναλογίαν πάντα, hardware, οι developers αναλώνονται σε mini games που μας έχουν πνίξει, χάριν φυσικά της ευκολίας στον προγραμματισμό τους. Όταν όμως έχουμε τις περιπτώσεις ενός full PC game, το οποίο μεταφέρεται στη μικρή οθόνη της mobile συσκευής, τότε τα πράγματα αποκτούν άλλον ενδιαφέρον.

Μετά λοιπόν από περιπτώσεις όπως τα ports των Grand Theft Auto, Bastion, Limbo, XCOM: Enemy Unknown και The Walking Dead, το Mount & Blade: Warband έρχεται να προστεθεί στη λίστα των αξιόλογων τίτλων. Δυστυχώς περιορίζεται στο Android και μάλιστα απαιτεί την ύπαρξη του chipset Nvidia Tegra 4. Μπορεί στο PC να μην είχε και τα κορυφαία γραφικά, αλλά στο κινητό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό κι ας μην ξεχνάμε ότι πρόκαιται για αμιγή μεταφορά και όχι διασκευή. Έτσι εκπλήσσει με το βάθος του, την τεράστια παραμετροποίηση και την ύπαρξη multiplayer με επικές μάχες και πολιορκίες μεταξύ 64 παικτών!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.