Η επίσημη αποκάλυψη του Assassin’s Creed: Unity

Η Ubisoft μας δίνει ένα τυράκι για να ικανοποιήσει την περιέργειά μας
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες μετά τη διαρροή ορισμένων εικόνων από το επόμενο Assassin’s Creed και η Ubisoft μας δίνει το εναρκτήριο βίντεο για την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου. Είναι πλέον προφανές ότι το Assassin’s Creed: Unity εκτυλίσσεται στην επαναστατική Γαλλία του 18ου αιώνα, μια εποχή ιδανική για πολύπλοκα σενάρια που συνδυάζουν ίντριγκα και δράση. Εκείνο που απομένει να δούμε είναι πως θα διατηρήσουν στο παιχνίδι το εξαιρετικό στοιχείο των ναυμαχιών που δέσποζε στο Blag Flag.

Το τεράστιο πλεονέκτημα με τη σειρά των Assassin’s Creed είναι ότι, καθώς έχει ένα ιστορικό υπόβαθρο στον πυρήνα της μυθοπλασίας του, δίνει την ελευθερία στους developers να επιλέξουν ιστορικές περιόδους που έχουμε γνωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν μέσα από βιβλία, ταινίες, όπως και άλλα games, δίνοντας όμως τη δική του διάσταση. Για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι γνωρίζουμε, έστω και επιδερμικά, τις ιστορίες του Αλέξανδρου Δουμά για τους 3 Σωματοφύλακες και τουλάχιστον έχουμε ακουστά για την ταραχώδη περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης με την καρατόμηση του βασιλικού ζεύγους, την τρομοκρατία με τις λαιμητόμους (τις περίφημες γκιλοτίνες), την εξέγερση των χωρικών κλπ, κλπ. Πόσο ιδανικότερο σκηνικό θα μπορούσε να υπάρξει για μια ακόμη σύγκρουση Ασσασσίνων και Ναϊτών;;

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.