Αυγά και ντομάτες για το Yaiba: Ninja Gaiden Z

Τρώει το θάψιμο της αρκούδας από τους reviewers
Τελικά άνθρακες ο υποτιθέμενος θησαυρός: ο λόγος για το καινούριο Ninja Gaiden, του οποίου τα στυλιζαρισμένα γραφικά τόσο με είχαν ενθουσιάσει, για να με προειδοποιήσει αμέσως ο σοφός Ducklord, ότι η σειρά έχει ξεπέσει και ότι ουδεμία σχέση έχει με το βαθύ και προσεκτικά δομημένο gameplay των παλιών τίτλων. Σήμερα έρχονται μαζεμένα τα reviews, που ξεκίνησαν να αναρτώνται και η εικόνα είναι θλιβερή. Το παιχνίδι συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και η καρνητική κριτική επικεντρώνεται αφενός στο ηλίθιο gameplay και αφετέρου στο ηλίθιο και καφρίλικο “χιούμορ” του. Another one bites the dust…

Το περίεργο είναι ότι ο πνευματικός δημιουργός του Ninja Gaiden, ο γνωστός εις τους παρεπιδημούντες εν Ιερουσαλήμ, Keiji Inafune, είχε παλιότερα διαπιστώσει ότι τα ιαπωνικά games έχουν φτάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο, έναντι των δυτικών παραγωγών. Δυστυχώς το ίδιο του το “τέκνο” τον επιβεβαιώνει σήμερα με θλιβερό τρόπο!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.