Σε τρώει το Fitbit σου;

Εταιρεία παράγει μοδάτο γκαντζετίδι για τους φανατικούς της τεχνολογίας που σέβονται την υγεία τους και αθλούνται. Γκαντζετίδι προσπαθεί να τους σκοτώσει. Καιρός, αίθριος.Fitbit_Force_004.jpg

Εντάξει, υπερβάλουμε (το συνηθίζουμε αυτό), αφού το Fitbit Force δεν ήταν, όντως, θανατηφόρο ΓΙΑ ΤΑ ΘΎΜΑΤΆ ΤΟΥ. Το fitness gadget της Fitbit φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από κάποιο υλικό που μπορεί εύκολα ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΑΛΛΕΡΓΊΑ Ή ΆΛΛΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΆΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ που το φορούν, ΕΚΖΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΊΛΕΣ που όμως δεν είναι, δα, και σημάδια για κανέναν ΠΑΝΙΚΌ. Ας παραμείνουμε ήρεμοι.

cabin_fever_movie_001.jpg

Το πρόβλημα αναφέρθηκε από ΣΧΕΔΌΝ ΔΈΚΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ *, μα σύμφωνα με την Fitbit “μόνο ένα 1,7% των χρηστών του Force ανέφερε κάποιου είδους ενόχληση στο δέρμα του”.

(Για την ακρίβεια ήταν ΕΝΝΙΆ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΌΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΆΤΙ).

cabin_fever_movie_002.jpg

Από ό,τι φαίνεται, η εταιρεία γνώριζε την ύπαρξη μιας σημαντικής πιθανότητας εμφάνισης του προβλήματος, πιθανότατα έχοντας ήδη λάβει κάποιον ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΑΡΙΘΜΌ ΠΑΡΆΠΟΝΩΝ, αφού είχε ήδη προβεί σε ανάκληση του μοντέλου. Μάλλον κάποιοι προτίμησαν να το κρατήσουν ως είχε, να μην το επιστρέψουν, προφανώς μη γνωρίζοντας πως ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΚΑΙΓΕ ΤΟ ΔΈΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ ΤΉΣ ΚΟΛΆΣΕΩΣ.

Ody's thoughts

”Να πας” από… “fitness gadget”, πάντως, δε λέει. Ευτυχώς, τώρα ήταν δερματοπάθεια. Μεθαύριο, που θα έχουν ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΑ LAZER, τι θα κάνουμε; Τι; ΟΥΥυυΥυ, η κακή τεχνολογία! ΟΥΥυυΥυ, εξακόσα εξήντα τρία κόμμα δεκατέσσερα. ΟΥυυΥ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.