“Προσιτό σε όλους” το Oculus Rift

Το μέλλον – ή μάλλον το-σύντομα-παρόν – της Virtual Reality θα είναι αρκετά οικονομικό ώστε να μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε.
Oculus_Rift_002.jpg

Σύμφωνα με τον αρχικό δημιουργό του Oculus Rift, Palmer Luckey, η συσκευή Virtual Reality που κατάφερε να επαναφέρει τη μανία με το ταξίδι σε virtual κόσμους δεν θα είναι μια πολυτέλεια για λίγους. Δεν θα είναι ένα παιχνιδάκι για πλούσιους, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ούτε ένα… επιστημονικό εργαλείο για ερευνητές. Ω, όχι.

Το Oculus Rift θα είναι ένα προϊόν για τον “καθένα” (TM) (R), που δεν θα απαιτεί να πουλήσεις το νεφρό σου για να το αποκτήσεις.

Είπε.

Πόσο θα κοστίζει, όμως, ΔΕΝ είπε. Ακόμη. Σίγουρα, πάντως, δεν μιλάμε για τιμές άνω των €500, αφού κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα μεταφραζόταν σε “συσκευή για τον καθένα”. Σωστά;

Ody's thoughts

Θέλω, τουλάχιστον, να ελπίζω. Εκτός αν ζει σε ένα κόσμο όπου ο “καθένας” πετάει πεντακοσάρικα σε gadgets καθημερινά – και έχει για κατοικίδιο τον δικό του Τυρανόσαυρο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.