Δείξε σε όλους τις γκαζιές σου στο Asphalt 8

Ο πρώτος τίτλος σε κινητό και tablet που υποστηρίζει live-streaming της δράσης του online.Asphalt_8_Airborne_-_006.jpg

Η Gameloft ανακοίνωσε πως το τελευταίο update του πολύ δημοφιλούς racing τίτλου της για iOS, Asphalt 8: Airborne υποστηρίζει την υπηρεσία Twitch.

Και ναι, μιλάμε για την ίδια που συναντάται στο PlayStation 4 και το Xbox One, την ίδια “πίσω” από το πλήκτρο Share του DualShock 4 που τόσο διαφήμισε η Sony. Και ναι, αυτό τον καθιστά το πρώτο παιχνίδι σε smartphones και tablets που επιτρέπει το streaming της δράσης του live στο Internet.

Asphalt_8_Airborne_-_001.jpg

Που ναι, με τη σειρά του σημαίνει ότι επιλέγοντας μια σχετική επιλογή, μπορεί κανείς να ανεβάζει στο Twitch βίντεο από το παιχνίδι που παίζει, ενώ είναι αρκετά έξυπνο πως χρησιμοποιείται και η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής για να καταγράφει το πρόσωπο του καθώς παίζει, επικολλώντας το ως thumbnail σε μια γωνία του video.

Έτσι, το όνομα του Twitch μάλλον μπορεί πια να χαρακτηριστεί ως ταυτόσημο με το game video streaming.

Asphalt_8_Airborne_-_009.jpg

Και μάλλον είναι δεδομένο πως αρκετοί δεν θα συνειδητοποιήσουν πόσο όγκο δεδομένων απαιτεί το streaming ενός ολιγόλεπτου video παρά μόνο όταν τους έρθει ο λογαριασμός που θα απαιτεί να πουλήσουν το συκώτι τους για να αντεπεξέλθουν. Τότε να δείτε πόσο όμορφο θα φαίνεται το “streaming game videos από το κινητό”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.