Διαθέσιμη η beta έκδοση του Firefox 29

Ιδιαίτερα σημαντική έκδοση με ορατές αλλαγές και βελτιώσεις
firefox-beta-29
Όσοι αγαπάτε τον Firefox, μπορείτε να δοκιμάσετε την τελευταία beta έκδοσή του, η οποία αποτελεί σημαντικό εξελικτικό βήμα στην πορεία του. Πολλαπλές αλλαγές, βελτιώσεις και προσθήκες έχουν γίνει, τόσο σε αισθητικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Η αλλαγή στην εμφάνιση είναι διακριτική αλλά εμφανής, το μενού πρόσβασης στις βασικές λειτουργίες έχει αλλάξει, ενώ η πιο σημαντική ίσως αλλαγή έχει να κάνει με την εφαρμογή του συστήματος Firefox Accounts, με το οποίο διευκολύνεται ο συγχρονισμός των ρυθμίσεων και των bookmarks.

Εσωτερικά, υπάρχει η πολύ σημαντική υποστήριξη μεταβλητών στον κώδικα CSS, πράγμα που υποστηρίζεται για πρώτη φορά από έναν browser. Φυσικά το θέμα είναι ότι αν φτιάξετε ένα site με κώδικα στον οποίο δηλώνετε κάποιες μεταβλητές στην αρχή, αυτό θα “χτυπήσει” σε κάθε άλλο browser εκτός από τον Firefox 29 beta…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.