Ένδειξη in app αγορών στο Play Store

Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν πως μισούν, από κάθε άποψη, τις λεγόμενες “μικρό-αγορές” στα παιχνίδια. Τώρα, η Google τους βοηθά να τις αποφύγουν.

Είσαι και εσύ ανάμεσα σε όσους θέλουν να “τα σκάνε” μια και καλή για να αγοράσουν ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή, δίχως να χρειάζεται να αγχώνεσαι για το αν… λείπουν κάποια κομμάτια του, κάποιες δυνατότητες, γενικά, για το αν πρέπει να ξανά-μάνα-σκάσεις κάποια (μικρό-) ποσά, για να μπορέσεις να αποκτήσεις “Το Πλήρες Πακέτο (TM)”; Δεν είσαι ο μόνος – μάλιστα, είστε (είμαστε, για να είμαι πιο σωστός) αρκετοί ώστε η Google να… σας σκεφτεί ξεχωριστά από “Τους Άλλους (R)”.

Έτσι, το δικτυακό κατάστημα λογισμικού και λοιπής τεχνο-πραμάτειας της μεγάλης εταιρείας, από εδώ και έπειτα, διαθέτει και ένδειξη για τις προτάσεις που εμπεριέχουν τέτοιες συναλλαγές.

Αποτέλεσμα; Να μπορείς να αποφύγεις εξαρχής την εγκατάσταση τους όπως ο Διάολος το λιβάνι, ο Δράκουλας το σκόρδο και ο Galacticus τα ρετρό παιχνίδια με πιξελιασμένα γραφικά.

Enjoy!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.