Χόρτασε Amazing Spider-Man

Το ευρωπαϊκό trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του Spider-Man έχει αρκετές νέες σκηνές, ενώ διαρκεί κάτι παραπάνω από τρία λεπτά. Με άλλα λόγια, ότι καλύτερο πριν από την ίδια την ταινία.Amazing_Spider-Man_2_001.jpg

Και για να μην σε κουράζουμε, αφού πιθανότατα ούτε καν διαβάζεις αυτές τις γραμμές και έχεις κάνει ήδη κλικ, πάμε κατευθείαν σε αυτό:

Ody's thoughts

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ενώ η πρώτη ταινία της νέας κινηματογραφικής τριλογίας με τον Spider-Man μου φάνηκε από κάθε άποψη ανούσια, αυτή εδώ η συνέχεια της φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ως η καλύτερη μέχρι τώρα κινηματογραφική απόδοση του αγαπημένου μας αραχνάνθρωπου. Βέβαια, την έχουμε πάθει πολλές φορές στο παρελθόν από trailers, οπότε… κρατάμε καλού-κακού μια πισινή!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.