Μόνο 4Κ TVs για τη Sony

Σε αντίθεση με τα Vaio, εδώ η Sony θέλει να προσηλωθεί στο high-end.
sony-4k-tv
Στα πλαίσια της συνολικής της προσπάθειας να ορθοποδήσει και να μειώσει τις ζημιές της, η Sony αναμένεται να καταστήσει το τμήμα παραγωγής τηλεοράσεων σε μια ξεχωριστή εταιρική οντότητα, μια θυγατρική εταιρεία, της οποίας βέβαια θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Η Sony επιδιώκει να αποσυρθεί σταδιακά από το χαμηλότερο κομμάτι της αγοράς στις τηλεοράσεις και να… πέσει με τα μούτρα στο 4Κ, στο οποίο προσβλέπει σωτηρία. Στην κανινούρια αυτή αγορά, η Sony κατέχει υψηλά ποσοστά, ενδεικτικά γύρω στο 75% στην Ιαπωνία, αν και οι αριθμοί προέρχονται από τις ίδιες τις ανακοινώσεις της εταιρείας.

Η Sony θέλει να επικεντρωθεί στις high-end 4K TVs, οι οποίες έχουν υψηλό περιθώριο κέρδους. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε βάλει στο μάτι μια Full HD τηλεόραση από τη Sony, μην το καθυστερείτε και πολύ, καθώς σε λίγο καιρό τα αποθέματα θα στερέψουν…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.