Αμερική, Αμερική, είσαι μια χώρα μαγική!

iPhone, gay και θρησκευτικοί ζηλωτές, συνθέτουν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου, η Apple έχει δηλώσει επισήμως ότι πιέζει την πολιτεία της Αριζόνας να μην περάσει νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπει σε επιχειρηματίες με ισχυρά θρησκευτικά αισθήματα να αρνούνται των υπηρεσιών τους σε ομοφυλόφιλους. Και θα πει κανείς, τι την έπιασε ο πόνος την Apple για τους ομοφυλόφιλους της Αριζόνας;

Το θέμα είναι ότι η Apple θέλει να ανοίξει μια μεγάλη παραγωγική μονάδα στην πόλη Mesa που βρίσκεται στην Αριζόνα, στην οποία θα απασχολεί 2.000 άτομα, και η οποία θα παράγει επιστρώσης συνθετικού ζαφειριού για τα μελλοντικά της iPhone. Προφανώς η Apple θεωρεί ότι δεν μπορεί να κάνει business σε μια περιοχή με ομοφοβικά και άλλα ρατσιστικά και εξόχως αναχρονιστικά σύνδρομα και για αυτό θέλει να διαφυλάξει τις επενδύσεις της. Αυτά τα ολίγα, για τη θαυμάσια Αμερική των αντιθέσεων: τεχνολογία αιχμής και φονταμενταλιστικό θρησκευτικό μένος, πασπαλισμένο με ομοφοβία. Αμέ!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.