Οδηγός στρατηγικής για… την πραγματική ζωή!

Γνώρισε το εκπληκτικό παιχνίδι που παίζουν όλοι (μα ΟΛΟΙ) και μάθε πώς να πετύχεις σε αυτό. Ναι, μιλάμε για την Πραγματική Ζωή!Life_Strategy_Guide_001.jpg

Ο Oliver Emberton είχε την εκπληκτική ιδέα να γράψει ένα κανονικότατο οδηγό για την πραγματική ζωή, αντιμετωπίζοντας την σαν ένα τυπικό role playing game. Μέσα από αυτόν αποδομεί όλα αυτά που επηρεάζουν τη ζωή μας, και παρουσιάζει έναν απλό και στοιχειώδη μπούσουλα για το πως μπορεί κανείς να πετύχει σε αυτήν.

Life_Strategy_Guide_002.jpg

Το αποτέλεσμα είναι υποδειγματικό, και κατά την ταπεινή άποψή μας θα έπρεπε, όπως ακριβώς είναι, αυτούσιο και δίχως την παραμικρή επέμβαση ή τροποποίηση, να… διδάσκεται στα σχολεία! Κι αυτό διότι καταφέρει να συμπυκνώνει μέσα σε λίγες σελίδες όλα όσα δεν καταφέρνουν να πουν τόσα και τόσα βιβλία και τόσα και τόσα χρόνια “επαγγελματικού προσανατολισμού” στους νέους.

Σίγουρα αξίζει να του ρίξεις μια ματιά, ειδικά βρίσκεσαι κοντά στην εφηβεία (τυχερέ!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • galacticusX

    Η μεγάλη μούφα του review είναι ότι το “money” είναι ένα resource που αντιμετωπίζεις στα “later stages of the game”.Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο reviewer δεν έχει φτάσει ένα καλό level. Καταρχήν δε μας λέει ότι από τη στιγμή που φτάνεις level 18 και αφήνεις το χάρτη “home” έχεις συνέχεια να αντιμετωπίσεις pay walls: το κωλοπαίχνιδο δε σου αφήνει τίποτε χωρίς micro-transactions. Αλλιώς, ο χαρακτήρας σου καταντάει σε “homeless” ή, ανάλογα με τα attributes σου σε “beggar+alcoholic”. Επίσης δε μας λέει ότι υπάρχουν κρίσιμα physical attributes – ειδικά στα female characters, όπως boobs, ass, που σε βοηθούν να κάνεις sex spells στα male characters και να τους αποσπάσεις gold, διάφορα items καθώς και να αυξήσεις το fame ή notoriety level σου. Πολλοί στηρίζονται εξολοκλήρου στα sex skills. Επίσης το να κοπανιέσαι με μια μπάλα δεν είναι καθόλου μα καθόλου dead-end, όπως λέει ο reviewer, αλλά σου κάνει unlock ολόκληρους χάρτες και quests, αφού αν αναπτύξεις τον χαρακτήρα σου σε footballer υψηλού level, θα παίρνεις εκατομμύρια credits σε κάθε quest.