Το Skywind πλησιάζει-πλησιάζει

Το Mod που έχει ως στόχο να ανανεώσει τον κλασσικό τίτλο της Bethesda, Morrowind, με τη νεότερη τεχνολογία του Skyrim, μας δείχνει ένα νέο βιντεάκι του.skywind_mod_001.jpg

Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν για το Skywind, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα mods, με στόχο να αναπλάσει ολόκληρο το (τεράστιο) Morrowind μέσα από την πολύ νεώτερη, πολύ καλύτερη, πολύ πιο εντυπωσιακή engine του Skyrim. Και ενώ συνήθως τέτοιες μεγάλες και φιλόδοξες προσπάθειες διαλύονται μετά από κάποιο διάστημα, αυτή φαίνεται – όπως και το εντυπωσιακό Black Mesa* που είδαμε πέρυσι – πως θα ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Info

Θυμίζουμε πως το Black Mesa ήταν ένα ριμέικ του μεγαλύτερου κομματιού του πρώτου και κλασικού, χιλιοβραβευμένου Half-Life της Valve, μέσα από την νεότερη engine του Half-Life 2.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.