Το Flappy Bird αναστήθηκε… στον Commodore 64;!

Μετά τον πανικό με το Flappy Bird, την τελική απόσυρση του από τα καταστήματα των Apple και Google, τα… στερητικά σύνδρομα των χρηστών και την εμφάνιση πλήθους κλώνων του, ορίστε μια εκδοχή και για τον… Commodore 64! Ναι, “εκείνον, τον προ τριακονταετίας και βάλε”!Flappy_Bird_004.jpg

Έλα πάμε..:

Ody's thoughts

Έτσι, για να βλέπετε με τι πορώνεστε, ρεεΕεεΕεε! “Όταν εμείς τα παίζαμε στο κομμοντόρι αυτά, εσείς τρώγατε μπανάνες”. Άιντε. :-D

Flappy_Bird_003.jpg

Σημειώνουμε πως πρόκειται για κανονική μεταφορά του τίτλου και όχι απλά για βιντεάκι. Όποιος έχει Commodore 64, μπορεί να το κατεβάσει, γράψει σε δισκέτα και τρέξει σε αυτόν. Οι “περισσότεροι”, βέβαια, μάλλον απλά θα το δοκιμάσουν μέσω κάποιου εξομοιωτή.

Το “περισσότεροι” σε εισαγωγικά, διότι με τόσους κλώνους του τίτλου, μάλλον θα είναι… δυο – τρεις κολλημένοι (σαν τον γράφοντα). Οι υπόλοιποι μπορούν πια να βρουν εναλλακτικές ακόμη και ως… browser games, πόσο μάλλον στο smartphone τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.