Οι κινηματογραφικές περιπέτειες του Sly Cooper

Το κάποτε ακόμη-πιο-δημοφιλές ρακούν-μασκότ της Sony επιστρέφει, στην πρώτη του κινηματογραφική περιπέτεια.sly_cooper_movie_0001.jpg

Παιδί της Sucker Punch που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να παίζει αποκλειστικά στην οικογένεια των PlayStation, ο Sly Cooper ήταν στο παρελθόν μια από τις βασικές μασκότ της. Άν και σήμερα δεν έχει εξαφανιστεί, μάλλον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και τον έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι. Τουλάχιστον, όσον αφορά στον κόσμο των παιχνιδιών. Μάλλον, όμως, αρχίζει σιγά-σιγά να επιστρέφει.

Πρώτα είχαμε την επανακυκλοφορία των παλαιότερων τίτλων του με τη μορφή μιας τριλογίας με αναβαθμισμένη ανάλυση και βελτιωμένα γραφικά για το PlayStation 3, και λίγο μετά απο αυτήν έναν ακόμη καινούργιο τίτλο του για αυτήν την κονσόλα. Και ενώ είχε ακουστεί ότι θα βλέπαμε και μια κινηματογραφική περιπέτεια του, τώρα έχουμε και το trailer της.

Ody's thoughts

Δυστυχώς, το στυλ εμφάνισης που υιοθετεί μοιάζει αρκετά ξένο σε σχέση με αυτό των παιχνιδιών, ενώ προσπαθεί πολύ σκληρά να γίνει αστείο, και μάλλον δεν τα καταφέρνει. Αν το trailer δείχνει μέτριο, τότε τι μπορεί να ελπίζει κανείς από την κανονική ταινία;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.