Ξεπούλησε το PlayStation 4

Όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Sony, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter του PlayStation, καινούργια, τέταρτη έκδοση της κονσόλας, εχει σχεδόν ξεπουλήσει όπου και αν πωλείται.PlayStation 4 009

Η εταιρεία συνεχίζει την παραγωγή της κονσόλας με γοργούς ρυθμούς, και αισιοδοξεί πως σύντομα θα έχει νέα αποθέματα στα ράφια των καταστημάτων, από τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Ή γενική άποψη μέχρι τώρα είναι πως το PlayStation 4 έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ σε πωλήσεις το Xbox One, έχει κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού, και αν και έκανε μια… χλιαρή αρχή, με λίγους και όχι και τόσο καλούς τίτλους, αναμένεται πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2014, όπου θα δούμε να κυκλοφορούν γι’ αυτό περισσότεροι από 100 καινούριοι τίτλοι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.