Και το Minecraft σε ταινία

Ο ίδιος ο δημιουργός του Minecraft, Markus “Notch” Persson, “διέρρευσε” μέσω Twitter πως ετοιμάζουν μια κινηματογραφική μεταφορά του πολύ πετυχημένου παιχνιδιού παρέα με την Warner Brothers.Minecraft.jpg

Είπε, χαρακτηριστικά:

Quote:

κάποιος προσπαθεί να διαρρεύσει το ότι συνεργαζόμαστε με την Warner Brothers για μια πιθανή ταινία βασισμένη στο Minecraft. Ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα το διαρρεύσει!

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες ακόμη σχετικά με το project. Προσέξτε, πάντως, πως μιλάμε για προσπάθεια μεταφοράς σε ταινία. Που σημαίνει πως ακόμη δεν υπάρχει τίποτα για αυτό, είναι απλά μια ιδέα, κάτι που θα άρεσε και στους μεν (τους δημιουργούς του Minecraft) και στους δε (τα στελέχη της Warner Brothers) να δουν να πραγματοποιείται, αφού… έσοδα. Πολλά έσοδα.

Ody's thoughts

Και μάλλον ακριβώς γι’ αυτό μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα την δούμε με κάποιον τρόπο! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.