Και στα PCs το Deus Ex: The Fall

Ως νέα απόδειξη του γιατί τα PCs είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τους gamers, το μέχρι πρόσφατα και-καλά αποκλειστικό spin-off της σειράς Deus Ex ειδικά για smartphones και tablets, Deus Ex: The Fall, θα κυκλοφορήσει και μέσω Steam. Για PC.deus ex the fall 000

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος είχε δεχθεί μέτριες-προς-καλές κριτικές, με τους περισσότερους να λένε πως ήταν αξιόλογο ως τίτλος, ήταν, όντως, ένα μικρότερο Deus Ex, αλλά κάπου “το έχανε” όσον αναφορά στον χειρισμό μέσω αφής. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα στην νέα έκδοση για PC, που πιθανότατα θα έχει χειρισμό αντίστοιχο με το Deus Ex: Human Revolution, τον τίτλο που προηγήθηκε και ξανάφερε την κλασική σειρά στο προσκήνιο.

Το ανανεωμένο Deus Ex: The Fall αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα, στις 25 Μαρτίου για την ακρίβεια, και το κόστος του θα κυμαίνεται στα €10.

Ody's thoughts

Το οποίο, αν δεν απατώμαι, είναι κομματάκι πιο τσιμπημένο από την έκδοση για smartphones και tablets. Έτσι είναι: οι μεγάλες οθόνες, τα πληκτρολόγια και τα mice είναι… “προνόμιο”, και αν τα θέλεις, καλείσαι να “τα σκάσεις”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.