Η Sega… “ξέχασε” το trademark του Shenmue

Η Sega δεν διαθέτει πια τα δικαιώματα χρήσης του trademark για το όνομα Shenmue, και αυτό διότι… ξέχασε να τα ανανεώσει!;

Η επίσημη αναφορά όσον αφορά την κατάσταση των δικαιωμάτων χρήσης του ονόματος Shenmue είναι πως δεν ανοίκουν πια σε κανέναν, είναι διαθέσιμα, και αυτό διότι ο προηγούμενος κάτοχος τους δεν έσπευσε να τα ανανεώσει μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο.

Το συγκεκριμένο “περιθώριο” εμφανίζεται ανάμεσα στο πέμπτο και έκτο έτος ενός trademark και επαναλαμβάνεται στην περιόδο ανάμεσα στο ένατο και δέκατο έτος. Από ότι φαίνεται, σε αυτή τη δεύτερη περίοδο, η Sega δεν κατέθεσε τα κατάλληλα δικαιολογητικά για την ανανέωση του.

Τώρα, δεν τα κατέθεσε όλα σωστά, είχε ξεχάσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά στο σπίτι, ή απλά έχει παντελώς και ολοκληρωτικά γραμμένο το Shenmue ως fanchise – και όσοι ήλπιζαν πως θα δούμε μια συνέχεια (τουλάχιστον από την ίδια) μπορούν να το ξεχάσουν, δεν το γνωρίζουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.