Βαμπίρ εναντίον ανθρώπων στο Nosgoth

Το νέο σίκουελ της κλασσικής σειράς Legacy of Kain μας δείχνει αιματοβαμμένη multiplayer δράση ανάμεσα σε βαμπίρ και ανθρώπους.nosgoth_legacy_of_kain_0002.jpg

Αν και παρουσιάζεται ως σίκουελ της κλασσικής σειράς Legacy of Kain, το Nosgoth μάλλον μπορεί να περιγραφεί καλύτερα πως πνευματικός διάδοχος της. Εξάλλου, οι κλασσικοί τίτλοι της σειράς ήταν single player παιχνίδια, ενώ αυτό αποκλειστικά multiplayer. Επιπλέον, δεν δίνει σχεδόν καμία σημασία στο όποιο μέχρι τώρα σενάριο της σειράς, και εστιάζει αποκλειστικά στο… μπάχαλο της multiplayer δράσης.

Τα παραπάνω, όμως, δεν σημαίνει και ότι θα είναι άσχημο, αφού φαίνεται μια χαρά σαν ένα τυπικό παιχνίδι του είδους. Όχι εξαιρετικό, όχι πρωτότυπο, αλλά… καλό. “Απλά καλό”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.