Αργεί το Halo 5 αλλά ίσως έχουμε… Halo 2 HD

Ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον μαστρ-αρχηγό της διάσημης σειράς Halo αναφέρει πως μάλλον ο 5ος τίτλος της θα αργήσει περισσότερα απ’ ό,τι περιμέναμε, αλλά ίσως δούμε τον δεύτερο να επιστρέφει ανανεωμένος.Halo 4 - Forward Unto Dawn

Το ότι θα δούμε ένα 5ο Halo το γνωρίζαμε – το έχει ανακοινώσει ίδια η Microsoft, και… θα ήταν τρελή να μη μας δώσει άλλη μια συνέχεια στο franchise που έχει μετατραπεί στην κότα με τα χρυσά αυγά για την οικογένεια των Xbox. Η ίδια είχε αναφέρει, απέξω-απέξω, πως μάλλον θα το δούμε εντός της φετινής χρονιάς. Ή, τουλάχιστον, το συντομότερο δυνατό. Το είχε υπονοήσει, μάλιστα, παρουσιάζοντας και ένα σχετικό teaser trailer, παράλληλα με την επίσημη αποκάλυψη του Xbox One. Έλα που, σύμφωνα με τον άνθρωπο που δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της σειράς, Master Chef… εμ… Chief, μάλλον… δεν!

Αν και ο Steve Downes, διότι αυτό τυχαίνει το ονοματάκι του, δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες, είτε πως μάλλον δεν θα πρέπει να ελπίζουμε και τόσο πολύ πως θα δούμε το νέο τίτλο εντός της χρονιάς. “Μην το θεωρείτε και δεδομένο”, λέει. “Πιθανότερο είναι”, είπε, “να δούμε μια remastered έκδοση του Halo 2” εντός του έτους και πριν κυκλοφορήσει ο 5ος τίτλος της σειράς.

Τώρα, γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε και του ξέφυγε, η έκανε απλά εκτιμήσεις – όπως είπε ο ίδιος σπεύδοντας να… τα μπαλώσει αργότερα, όταν ερωτήθηκε “τι Halo 2 remastered μας τσαμπουνάς”, δεν το γνωρίζουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.