Όταν στενάζουν τα πληκτρολόγια

Είναι πολλά τα APM!!
Το παρακάτω είναι μόνο ένα από δεκάδες παρόμοια βίντεο που δείχνουν την τρομερή ταχύτητα με την οποία χειρίζεται πληκτρολόγιο και ποντίκι ένας πιτσιρικάς βετεράνος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα RTS games. Το συγκεκριμένο προέρχεται από ένα τουρνουά παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Starcraft II και οι ενέργειες του παίκτη (APM – Actions Per Minute) φτάνουν ακόμη και τις 400! Όσοι πάσχουν από ναυτία και ζαλάδες, καλό είναι να μην παρακολουθήσουν!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • SephBlades

    Επειδη παρακολουθω φανατικα SC2 οπως και LoL pro scene, σας ενημερωνω πως 400 APM ειναι πραγματικα slow… Οι Κορεατες πρωτου αρχισουν practice games με την ομαδα τους παιζουν ενα αλλο παιγνιδι το οποιο ειναι σχεδιασμενο καθαρα για να εξασκεις το APM σου και αν δεν φτασουν το APM στο 500 min δεν αρχιζουν SC2… Πραγματικα τρομακτικο…

    Οταν επαιζα SC2 εγω οταν πρωτοβγηκε, τον καιρο που θεωρουσα πως ημουν στα “καλυτερα μου”, οσον αφορα το skill μου και την ταχυτητα μου, το μεγιστο APM που ειχα βγαλει ηταν 140~ …lol και τα δαχτυλα μου πηγαιναν λες και επαιζα αυτο…:

    https://www.youtube.com/watch?v=44YyT1IkkL4