Μου πήραν το titan-μπιφτέκι μου!

Εμένα ζε μου ζίνει παιχνιζάκι!
titanfall-xbox
Γελάω με τον γκρινιάρη Paul Thurrott που κλαψουρίζει ότι η Microsoft δεν του έδωσε free παιχνιδάκι, αφού αγόρασε από την πρώτη μέρα το Xbox One, και αντ’ αυτού δίνει τώρα στην ίδια τιμή των $499 την κονσόλα μαζί με έναν κωδικό για να κατεβάσουν την πλήρη έκδοση του Titanfall. Αυτό είναι ένα πολύ καλό δείγμα για το που έχει φτάσει το επίπεδο προβληματισμού σε “γνωστά και καταξιωμένα” sites.

Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι κανείς δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό σε όσους έτρεξαν να προπαραγγείλουν το XB1 για να καμαρώνουν ότι έχουν την “Day One Edition” και να μας φλουμώνουν με ηλίθια unboxing στο YouTube. Κατηγορούν τώρα τη Microsoft ότι δεν τους δίνει κι αυτονών, αναδρομικά, free game, ως ένδειξη εκτίμησης της… αφοσίωσής τους; Tης κωλοπιλάλας τους; Tης βλακείας τους; Τί; Τί;;;

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.