Και η Motorola ετοιμάζει “έξυπνο” ρολόι

Όπως δήλωσε στο Mobile World Congress ο Rick Osterloh, Senior Vice President of Product Management της Motorola, όχι μόνο ετοιμάζει και αυτή ένα έξυπνο ρολόι, αλλά θα είναι και καλύτερο από τον ανταγωνισμό διότι θα είναι… μουράτο!motorola_smart_watch_001.jpg

Εντάξει, δεν το περιέγραψέ ακριβώς με αυτόν τον τρόπο, αλλά διευκρίνισε πως η Motorola θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των μέχρι τώρα συσκευών της κατηγορίας την κάκιστη εμφάνιση τους. Η δική της πρόταση θα μοιάζει με κοσμήματα ή, έστω με ρουχισμό, ή, τουλάχιστον, δεν θα δείχνει εκτός τόπου και χρόνου δίπλα από αυτά.

Αυτό αισιοδοξεί πως θα καταφέρει η εταιρεία, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ το αν θα το καταφέρει μάλλον θα το δούμε εντός ολίγων μηνών, όπου, όπως ανέφερε ο Rick Osterloh, αναμένεται πως θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του.

Όσο για το λογισμικό του, τι άλλο, μια έκδοση του Android, όπως επιβεβαίωσε ο Senior Vice President of Software Engineering της εταιρείας, Steve Horowitz. Όπως εξήγησε, το Android κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, και έτσι “ο κόσμος έχει δείξει τι προτιμά”, όποτε… δεν υπάρχει ανάγκη για πειραματισμούς.

Ody's thoughts

Έτσι είναι: γιατί να πρωτοτυπεί κανείς, βρε αδερφέ! Όλοι το ίδιο! Όλοι ένα λειτουργικό σύστημα, μια ομάδα, ένα χρώμα, ένα φαγητό. Η χαρά της ποικιλίας στη ζωή. :-P

Παράλληλα, για να μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου συνεχίζουν να έχουν τα smartphones, ναι, θα δούμε και καινούργιο Moto X, και μπορεί να μην ανακοινώθηκε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά έγινε γνωστό πως θα έρθει μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.