Κορυφή σήμερα, δευτεράντζα αύριο

Να είσαι σίγουρος ότι το ακριβοπληρωμένο σου smartphone, θα είναι ξεπερασμένο μέσα σε έξι μήνες
Θυμάμαι χαρακτηριστικά που το συζητάγαμε με το φίλτατο το Ducklord τις προάλλες και να που η πραγματικότητα μας επιβεβαιώνει: βγήκε λοιπόν προωτοκλασσάτο στέλεχος της Sony Ιαπωνίας και δήλωσε επισήμως ότι μέσα σε έξι μήνες, το σημερινό φρεσκότατο και Νο 1 smartphone της εταιρείας, το Sony Xperia Z2 θα είναι ξεπερασμένο, ή καλύτερα ότι δε θα είναι πλέον στην κορυφή, καθώς θα έχει κυκλοφορήσει ένα καλύτερο μοντέλο.

Ο κος Yoshiro Kurozumi με τον εντυπωσιακό τίτλο του “Creative Director, Director of Product Planning και UX General Manager”, δήλωσε ότι είναι πλέον επιτακτικό για μια εταιρεία να πηγαίνει σε 6μηνο κύκλο ανανέωσης, καθώς ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος και η τεχνολογική πρόοδος ραγδαία. Το γεγονός είναι ότι η αγορά ενός smartphone πλέον οδηγείται σε απαξίωση γρηγορότερα και ένας επιταχυμένος κύκλος εμφάνισης νέων προϊόντων μικραίνει και τις πιθανότητες υποστήριξης και αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος των παλιότερων συσκευών.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.