Παράταση για τα Windows 7

Η Microsoft αποφάσισε να επεκτείνει την “διάρκεια ζωής” των Windows 7. Γιατί άραγε;!Windows_Flag.jpg.jpg

Η τελευταία έκδοση των Windows, “εκείνα τα 8 και τα κόμμα-κάτι updates τους”, δεν φαίνεται να… “τραβάει” και τόσο πολύ. Και λίγα λέμε. Έτσι, η Microsoft αποφάσισε να επεκτείνει περισσότερο την διάρκεια ζωής και, κατ’ επέκταση, την υποστήριξη της προηγούμενης έκδοσης, των Windows 7, μέχρι τουλάχιστον το 2015. Έμφαση στο “τουλάχιστον”.

Και αυτό διότι δεν αποκλείεται, αν δούμε κάποια ακόμη νέα έκδοση των Windows, να… πατώνει και εκείνη, όπως τα Windows 8, να… επεκταθεί ακόμη περισσότερο η διάρκεια ζωής των Windows 7. Μέχρι, π.χ., το 2034, όπου και θα είναι, πια, ολικώς ασύμβατα με την Επέκταση Μνήμης μας (της “κανονικής”, “στο κεφάλι” μας).

Για την ώρα, υποτίθεται πως το επίσημο τέλος για τα Windows 7 θα έρθει στις 13 Ιανουαρίου 2015. Μεγάλου Μπάαλ Θέλοντος.

Ody's thoughts

Εγώ θέλω να δω αναβίωση των Windows 3.11, σε κουτί, στα ράφια των καταστημάτων, με μεγάλο αυτοκόλλητο να γράφει “Συμβατά με τον 286 σας”. Εξάλλου, η χώρα μας δεν φημίζεται για την τεχνογνωσία της, έχουμε και τα όποια οικονομικά μας προβλήματα… Μια χαρά! Να μην πω μας βλέπω να γυρίζουμε στον Sinclair QL. Ακούς εκεί, “Windows 8 με περιβάλλον αφής” και αηδίες. Μαηνόριτυ Ρηπόρτ μου θέλατε; Φάτε ένα Φριτσλανκικό Μετρόπολις στη μάπα, με την εργατιά να δουλεύει για να τρώνε ρεύμα τα ρομπότια στην καρέκλα του δικτάτορα. Αμέ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.