Το Hobbit νούμερο 1 στις προτιμήσεις των πειρατών.

Και μετά τις τηλεοπτικές σειρές, ήρθε και η σειρά του The Hobbit για… κατέβασμά!
The_Hobbit_002.jpg

Λίγο μετά από τις στατιστικές που ανέφερε το γνωστό site TorrentFreak όσον αφορά στις τηλεοπτικές σειρές και τις προτιμήσεις των πειρατών σε αυτές, ήρθε και η σειρά των ταινιών.

Δημοφιλέστερα, λοιπόν, για να μην σας… κρατάμε σε αγωνία, ήταν το The Hobbit: An Unexpected Journey στην πρώτη θέση, το Django Unchanged στη δεύτερη, και το Fast and Furious 6 στην τρίτη. Ή πλήρης λίστα έχει ως εξής:

The Hobbit: An Unexpected Journey

Django Unchained

Fast And Furious 6

Iron Man 3

Silver Linings Playbook

Star Trek Into Darkness

Gangster Squad

Now You See Me

The Hangover Part 3

World War Z

The_Hobbit_001.jpg

Άξιο σημείωσης πως το Hobbit είναι πρώτο με εκτιμώμενο αριθμό downloads τα 8,4 εκατομμύρια, ενώ το Worl War Z τελευταίο με εκτιμώμενο αριθμό downloads “μόλις” 6,7 εκατομμύρια.

Ody's thoughts

Και εδώ αξίζει να τονίσουμε στους πολέμιους της πειρατείας, που πάντα υποστηρίζουν πως “σκοτώνει τις ταινίες” και “μπαίνουν μέσα εξαιτίας της” πως το Hobbit “έφερε” στους δημιουργούς του $1,017,003,568. Φτώχια. Όχι πως “η πειρατεία είναι καλό πράμα”, αλλά, ρε παιδιά, πείτε κανένα επιχείρημα που να στέκει. Καταντά αστείο αυτό το παραμύθι. Ναι, παραμύθι αν κρίνουμε από τα έσοδα των ταινιών της λίστας – από την οποία μόνο το Gangster Squad “έβγαλε μόλις” $105,200,903, και αυτό κατά κοινή ομολογία διότι αποδείχθηκε χειρότερο των προσδοκιών, ενώ είχε και τρελά ντράβαλα με την διαφημιστική καμπάνια του (αν θυμάστε, είχε ανακληθεί πάνω-που-πήγαινε-να-κυκλοφορήσει για να αφαιρεθεί και ξαναγυριστεί μια σκηνή με μαζική δολοφονία σε κινηματογράφο, κατόπιν σχετικού… πραγματικού συμβάντος στην Αμερική).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.