Οι Anonymous (ξανα)χάκαραν το site του MIT

Το Σάββατο οι Anonymous αποφάσισαν να… επιστρέψουν στα παλιά λημέρια τους, χακάροντας για μια ακόμη φορά το site του MIT, την ίδια μέρα που έκλεινε ένας χρόνος από το θάνατο του Aaron Swartz.Aaron Swarz 003

Το MIT είχε παίξει ρόλο, έμμεσα και άθελα του, στο θάνατο του αγαπημένου στην ευρύτερη κοινότητα των hackers Aaron Swartz, και ακριβώς γι’ αυτό, λίγο μετά το θάνατο του, είχε πέσει θύμα των Anonymous. Πριν δύο μέρες, και έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Aaron, οι Anonymous αποφάσισαν για ακόμη μια φορά να… “την πέσουν” στο site του.

Έτσι, το Σάββατο, το επίσημο site του MIT βρέθηκε να μιλάει για… “Την ημερα της αντεπίθεσης” (“The day we fight back”), σε ένα μήνυμα που κατά τους Anonymous ήταν μια δεύτερή ένδειξή σεβασμού στον Aaron.

Anonymous_001

Ody's thoughts

Η αλήθεια παραμένει πως μήνυμα-ξεμήνυμα, ο Aaron δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Και ότι και να γίνει, ότι και να κάνει κανείς, αυτό δεν αλλάζει. Αυτό, δυστυχώς, είναι το πρόβλημα, και όλα όσα οδήγησαν στο θάνατο του. Ότι και να λέμε μετά από αυτό…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.