Εκτός browser το Quake Live

Το Quake Live ξεκίνησε ως ένα πείραμα της id Software για να δει κατά πόσο είναι εφικτό να παρουσιάζει τα παιχνίδια της μέσα από τους browsers μας. Χρόνια μετά, ανεξαρτητοποιείται και… ξεκολλά από αυτούς.quake_live_003.jpg

Τώρα πια, το Quake Live διατίθεται σε έκδοση για PC, και δεν τρέχει μέσα από τον browser. Με άλλα λόγια, θα παρουσιάζεται και συμπεριφέρεται σαν ένα “κανονικό παιχνίδι για PC”.

Προσέξατε το… “για PC”;

Οι άτυχοι της υπόθεσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι όσοι χρησιμοποιούν Mac και Linux, που είχαν πρόσβαση σε αυτό μέσα από τους browsers τους. Και αυτό διότι δεν διατέθηκε έκδοση του παιχνιδιού για αυτές τις πλατφόρμες.

quake_live_001.jpg

Από την άλλη, βέβαία, το Quake Live δεν είχε γνωρίσει καμία τεράστια επιτυχία, αν και σίγουρα εχει τη δική του μερίδα φανατικών οπαδών.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει απο το site του. Ή μάλλον, για να είμαστε σωστοί, “όποιος ενδιαφέρεται και έχει PC με Windows”..! Θα το βρείτε ένα κλικ στην πηγή μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.