Δες τα videos του Vine στο… site του;! Ναι, ναι. Ναι, είπαμε!

Περίεργο δεν φαίνεται που το δημοφιλέστατο Vine δεν είχε, μέχρι σήμερα, ένα “πλήρες” site, μέσα από το οποίο να μπορεί κανείς π.χ. να δει τα ίδια τα βιντεάκια της υπηρεσίας; Τώρα, έχει!
Vine Logo

Το Vine, λοιπόν, ανανεώθηκε, και τώρα πια όχι μόνο μπορεί κανείς να δει τα βιντεάκια της υπηρεσίας εκεί, αλλά και να αφήσει σχόλια ή “να κάνει like” σε αυτά.

Ναι, “όπως έκανε στην εφαρμογή” μέχρι σήμερα.

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν και νέες προσθήκες και αλλαγές, μα… Θα τις προσπεράσουμε διακριτικά διότι ποτέ δεν είμεθα ενεργοί fan της υπηρεσίας. Μόνο ως θεατές. Με αποκλειστικό στόχο τον γέλωτα. Χαρ-χαρ-χαρ. Ω, πόσα αστεία επαναλαμβανόμενα βιντεάκια… Κοίτα! Ένας τρελός με μάσκα αλόγου κάνει πως βουρτσίζει τα δόντ… Εμ… Ξεφύγαμε.

Κατά τα άλλα… Εμ… Αυτάααα! Τι άλλα νέα; Το σόι; Όλα καλά; Ο σκύλος; Σου δίνει υλικό για vines; Τσου; Βάλε μαρμελάδα στην ουρά του και ετοιμάσου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.