Το πραγματικό King’s Landing του Game of Thrones

Μια πόλη στην Αγγλία αποφάσισε να γιορτάσει την κυκλοφορία του τρίτου κύκλου του Game of Thrones με τον πιο πρωτότυπό αλλά και… ταπεινωτικό τρόπο!Kings_Landing2.jpg

Το King’s Landing είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τοποθεσίες στον κόσμο του Game of Thrones. Το Kings Langley, από την άλλη, είναι μια παντελώς άσχετη με τα βιβλία και την τηλεοπτική σειρά πόλη στην Αγγλία, της οποίας, όμως, το ονοματάκι τυγχαίνει να μοιάζει, ακουστικά, με αυτό του King’s Landing.

Έτσι, αποδεικνύοντας πως τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι διαθέσιμα για πώληση, αρκεί να είναι αρκετά ψηλή η τιμή, η πραγματική πόλη θα αλλάξει το όνομα της για μια εβδομάδα σε αυτό της φανταστικής πόλης από τον κόσμο του Game of Thrones, ως ένδειξη εορτασμού για την κυκλοφορία του τρίτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς σε DVD.

Ody's thoughts

Κατόπιν αυτού, απαιτώ την μετονομασία της Αγίας Παρασκευής σε Bacon Mushroom Melt για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, ως ένδειξη της ενδότερης ανάγκης μας για επιστροφή των Wendys στην Ελλάδα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.