Το νέο trailer των Muppets… αγαπά το Internet!

Τα Muppets πάντα ήταν αγαπημένα, αν και δυστυχώς με την πάροδο των ετών πέρασαν στην αφάνεια. Το trailer της δεύτερης νέας κινηματογραφικής τους… εξόρμησης εκπλήσσει ενστερνιζόμενο το… Internet και τα social media!muppets_007.jpg

Η πρώτη νέα κινηματογραφική ταινία των Muppets έδειξε να προσπαθεί πολύ-πολύ σκληρά να εκσυγχρονίσει κάτι που… δεν χρειαζόταν εκσυγχρόνιση! Φοβούμενοι πως τα Muppets είχαν περάσει στην αφάνεια, και αποτελούσαν πια… απομεινάρι της ιστορίας, “έφαγαν” όλη την πρώτη ταινία προσπαθώντας να πείσουν για το αντίθετο ή, έστω, να αποδεχτούν την τελική ήττα τους.

Έλα που, τουλάχιστον, έτσι επανήλθαν στο προσκήνιο και, μαζί με αυτά, και η αγάπη μας, όσων μεγαλώσαμε μαζί τους, για την… τρελοπαρέα τους!

muppets_004.jpg

Και έτσι, ευτυχώς, η νέα ταινία δείχνει λιγάκι καλύτερη από την πρώτη, εστιάζοντας περισσότερο στον χαβαλέ και την παράννοια των Muppets. Το δε trailer της…

Καμία σχέση με ό,τι θα περίμενε κανείς, αφού “κάνει πλάκα” σχεδόν αποκλειστικά με τα social media και τη μανία (αυτο)προβολής της εποχής μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.