Συνεργασία ανθρώπων-Κόλασης για την αντιμετώπιση τεράστιου οργισμένου… Ιησού;!

Ορίστε ένας τίτλος που όχι απλά δεν περιμέναμε πως θα γράφαμε ποτέ, αλλά ούτε καν θα το τολμούσαμε! Έλα, όμως, που αυτό ακριβώς είναι το σενάριο της επόμενης ταινίας που θέλει να μας δώσει ο Kevin Smith!
Giant_Christ.jpg

Δεν-σας-κάνουμε-πλάκα, και οι πιο… θρήσκοι της παρέας παρακαλούνται να μην διαβάσουν τα παρακάτω – διότι τους βλέπουμε να παίρνουν παραμάσχαλα το δίκαννο του παππού και να πηγαίνουν προς Αμέρικα μεριά “να βρουν τον αλήτη να τον σφάξουν”. Αχέμ. Πάμε. Θάρρος, myself, θάρρος… Τρια… Δυο… Ένα…

Quote:

…Η ανθρωπότητα να συνεργάζεται με την κόλαση για να σώσει την ύπαρξη μας από την εξαφάνιση στα χέρια ενός Ιησού που επιστρέφει στην Δευτέρα Παρουσία – που σημαίνει πως το budget θα πρέπει να είναι ΧΑΜΗΛΟ, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να φτιάξει αυτή την ταινία. Καθόλου. Και το γνωρίζω εξαρχής καθώς ξεκινάω την προσπάθεια, ώστε να μην απογοητευτώ αν ποτέ δεν ξεπεράσει το στάδιό του σεναρίου. Άλλα… Αν το σενάριο είναι αρκετά αστείο; Ποιος ξέρει;

Kevin_Smith_001.jpg

Αυτά είπε ο Kevin Smith όσον αφορά στην επόμενη ταινία του, που για την ώρα ακούει στο όνομα Helena Handbag, Τώρα, τι σχέση έχει το όνομα με το σενάριό που μόλις διαβάσαμε, κανένας δεν γνωρίζει.

Ody's thoughts

Τώρα, ΤΙ tags να βάλω σε αυτό, για να μην αρχίσει κανείς να κηνυγά και εμένα; Τι; Να πάρει…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.