Ο Michael Douglas είναι ο Hank Pym

Σύμφωνα με το Variety, Marvel Comics και Edgar Wright έχουν επιβεβαιώσει πως ο Michael Douglas, ίσως ο τελευταίος ηθοποιός που θα περιμέναμε να δούμε σε μια ταινία που είδους, θα παίξει τον ρόλο του κακού στο επερχόμενο Ant-Man.Michael_Douglas_003.jpg

Θυμίζουμε πως η ταινία έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Paul Rudd, ενώ αναμένεται στους κινηματογράφους γύρω στον Ιούλιο του 2015.

Σε αυτήν θα δούμε τις περιπέτειες του… μυρμηγκάνθρωπου, Ant-Man, ενός χαρακτήρα σημαντικώτερη υπερδύναμη του οποίου είναι το να μικραίνει το μέγεθος του σε μέγεθος… μυρμηγκιού, καθιστώντας εύκολο το να τον λυώσεις με ένα σου απρόσεκτο βήμα.

Ant-Man.jpg

Εντάξει, όχι ακριβώς, αλλά από την άλλη δεν είναι και ο πρώτος χαρακτήρας της Marvel που θα περίμενες να δεις σε ταινία. Ίσως γι’ αυτό και να είναι όντως… ταιριαστή επιλογή στο καστ “Ο Τελευταίος Ηθοποιός Που Θα Περίμενες Να Δεις Σε Ταινία Με Υπερήρωες”, όπως-λέμε “ο Michael Douglas”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.