Ο Mandarin επιστρέφει στο All Hail the King

Θυμάστε που αναρωτιόμασταν “ποιός διάολο θα είναι `ο Βασιλιάς` στο All Hail the King”, το mini-ταινιάκι που θα συνοδεύσει το Thor: The Dark World στη blu-ray εκδοχή του; Ήρθε η απάντηση. Εδώ τα καλά Μανδαρίνιαααα, έλα πάρε-πάρε!Mandarin_Ben_Kingsley_all_hail_the_king_2.jpg

Ε, ναι, λοιπόν, ο Mandarin θα επιστρέψει και το All Hail the King ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια του Iron Man 3, αφού θα μας δείξει “τι έγινε με το χαρακτήρα” αφού τον… μπαγλάρωσαν στην ταινία.

Ody's thoughts

Ούπς, sorry. Έπρεπε να βάλω ένδειξη “spoiler”, έτσι; Ε, ΔΕΝ έχουμε ένδειξη “spoiler”. Ακόμη. Deal with it, που είπε κάποτε και ένας ένδοξος τώρα πια πρώην-εργαζόμενος της Microsoft.

Σε αυτό θα δούμε τον χαρακτήρα του Trevor, του ηθοποιού που έπαιζε τον Mandarin στην ταινία (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει για τι μιλάμε), να… απολαμβάνει τη ζωή στη φυλακή, αφού έχει πια την προσοχή που πάντα ήθελε να εχει απο τους γύρω του. Μάλλον, όμως, η ηρεμία του δεν θα κρατήσει και τόσο πολύ, αφού τον αναζητούν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Ten Rings, οργισμένα που τόλμησε να παρουσιαστεί ως το επίσημο “πρόσωπο” της.

Για περισσότερα, θα πρέπει να αγοράσουμε ή να νοικιάσουμε την blu-ray εκδοχή του Thor: The Dark World.

Ody's thoughts

Ή, όπως θα έλεγαν οι πιο ρεαλιστές, να περιμένουμε να… διαρρεύσει στο Internet!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.