Ο κλασσικός τηλεοπτικός Batman έρχεται σε DVDs

Επιτέλους, μετά από χρόνια και χρόνια, αναμονής, η κλασική, ελεεινή, γελοία, και ακριβώς γι’ όλα αυτά… τραγικά αστεία τηλεοπτική εκδοχή του Batman θα κυκλοφορήσει σε DVD.classic_002_-_the_bomb.jpg

Μιλάμε, φυσικά, για την κλασική τηλεοπτική έκδοση του νυχτεριδάντρακλα, στην οποία πρωταγωνίστησε
ο Adam West, φορώντας γκρι κολάν και με βαμμένα λευκά φρυδάκια στην βελουτέ μάσκα του. Δίπλα του, ακόμη πιο γελοίος, ο Ρόμπιν, με κοντό σορτσάκι και καλσόν για να φαίνονται οι γαμπούλες του.

Οι δε καταστάσεις και περιπέτειες στις οποίες εμπλέκονταν, σχιζοφρενικές από κάθε άποψη, σε σημείο να δημιουργηθεί και καθιερωθεί μια έκφραση εξαιτίας αυτών: “they jumped the shark”.

classic_003.jpg

Και αυτό διότι σ’ ένα επεισόδιο της σειράς ο Batman κυριολεκτικά… πηδάει πάνω από έναν καρχαρία για να σκαρφαλώσει σε ένα ελικόπτερο. Από μια σημαδούρα. Ενώ τον κλωτσάει.

Αυτό το έπος, λοιπόν, σύντομα θα κυκλοφορήσει σε DVD, για να μπορέσουμε να το χαρούμε και εμείς, που έχουμε κυριολεκτικά… χάσει επεισόδια!

Το πότε, πως, και πόσο, ακόμη δεν είναι γνωστό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.