Έτοιμο το σενάριο του νέου Star Wars

Όπως επιβεβαίωσε o J.J. Abrams, το σενάριο της επόμενης μεγάλης ταινίας στο σύμπαν του Star Wars είναι πια έτοιμο, και τα γυρίσματα του ξεκινάνε πολύ-πολύ σύντομα.star-wars-mickey

Quote:

Εργαζόμαστε πολύ σκληρά και εχουμέ έτοιμο το σενάριο μας και βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας (…) προς ολοταχώς, ξέρετε…

…είπε ο J.J. μιλώντας στο TheWrap σχετικά με το επερχόμενο Star Wars: Episode VII, ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες και με τον ηθοποιό Jesse Plemons, γνωστό από την δημοφιλή σειρά Breaking Bad, για μια πιθανή εμφάνιση του στην ταινία.

'Star Trek' Photocall

Ενδιαφέρον έχει και το οτι, αν μπορούσε, θα ήθελε να γυρίσει την ταινία σε format IMAX, αλλά δυστυχώς οι κάμερες που απαιτούνται για αυτό είναι δυνατές, μεγάλες, βαριές, θορυβώδεις και χαλάνε συχνά. Έτσι και θα χρειαζόταν πολύ συντήρησή τους, και δεν θα μπορούσε, όπως αναφέρει, να γυρίσει κοντινές, προσωπικές στιγμές ανάμεσα στους ηθοποιούς. Ίσως, όμως, στο μέλλον, αφού όπως αναφέρει ετοιμάζονται ψηφιακές εκδόσεις τους, να είναι εφικτό αυτό. Για την ώρα, πάντως, η επόμενη ταινία στην διάσημη σειρά θα γυριστεί στην παραδοσιακή μορφή του film.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.