Έρχεται prequel για το κινηματογραφικό Tekken. Ναι, το Tekken.

Τι πάει να πει “δεν το είχες δει”; Τι πάει να πει “δεν ήξερες πως υπάρχει”; Τι παει να πει “δεν περίμενες πως αφού πάτωσε θα έβγαινε και επόμενη ταινία”;tekken_movie_001.jpg

Η τραγική αλήθεια παραμένει πως ταινίες σαν το Tekken έχουνε πάντα ένα δεδομένο κοινό. Τους gamers, που θα σπεύσουν απεγνωσμένοι να δουν οποιαδήποτε ταινία αποτελεί μεταφορά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, αισιοδοξώντας πως “αυτή τη φορά δεν θα είναι εντελώς βλακεία όπως η προηγούμενη”.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ακόμη και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν οι συντελεστές της ταινίας, θα δούμε και ένα νέο κινηματογραφικό Tekken, που από άποψη σεναρίου θα αποτελεί prequel της προηγούμενης ταινίας.

tekken_movie_002.jpg

Η πρώτη ταινία, Tekken: Rise of the Tournament, δυστυχώς… δεν βλεπόταν, και έτσι μάλλον δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές ελπίδες για τη νέα προσπάθεια.

Ody's thoughts

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικά δική μας άποψη, ή του… απλού κοσμάκη, αλλά την ενστερνίζεται και ο Katsuhiro Harada, franchise director των παιχνιδιών Tekken, που ανάμεσα σε άλλα είχε αναφέρει πως δεν είχαν μπορέσει να εμπλακούν με την πρώτη ταινία, με τον οποιονδήποτε τρόπο, οι παραγωγοί της σειράς παιχνιδιών, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα της. Και έτσι βγήκε εντελώς… μάπα!

Όπως και να έχει, το όνομά της θα είναι A Man Called X, και ακόμη δεν είναι γνωστό με τι θα έχει να κάνει. Εκτός, προφανώς, από το ότι θα εμπεριέχει αρκετό… ξύλο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.